Tárnokiné Dr. Törő Krisztina

2000-ben végeztem a Pécsi Tudományegyetem Bölcsészettudomány Karának pszichológia szakán.
Végzés után a Nyírő Gyula Kórház addiktológiai osztályán kezdtem dolgozni pszichológusként, ahol kialakult klinikai érdeklődésem, és sok új ismeretet szereztem a betegellátás kapcsán.2001-től kezdtem dolgozni a XVIII. Kerületi Egészségügyi Szolgálat Mentálhygiénés Központjában, ahol főleg gyermek pszichodiagnosztikával és pszichoterápiával foglalkoztam öt éven keresztül.

2007-ben gyermek klinikai szakpszichológus szakvizsgát tettem, majd ugyanebben az évben szereztem meg szociális szakvizsgámat is.2005 -ben kineveztek a Vecsési Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat intézményvezetőjévé, ami mára már vezetése alatt egy 4 települést ellátó, többfunkciós intézménnyé vált.
Az intézmény több egyetem számára biztosít bázis gyakorló helyet, mind a pszichológus, mind a szociális munkás képzésben.2007-től alapítottam meg kollegáimmal a Kertváros Pszichológiai Rendelőt, ami a Délpesti régió egyik legtöbb páciens ellátó magán egészségügyi rendelője lett az évek során.

2014 óta hallgatóknak gyakorlatot vezetek az ELTE MA pszichológus képzés keretében, illetve oktatok a Károli Gáspár Református Egyetem Fejlődéslélektani Tanszékén.2015 óta Igazságügyi Pszichológus Szakértőként is tevékenykedek bírósági és egyéb hivatalos szervek általi kirendelések kapcsán működök közre.

2017 novemberében PhD fokozatot szereztem.

Tagja vagyok A Magyar Orvosi Kamara klinikai pszichológus szekciójának, és tagja a Magyar Igazságügyi Szakértői Kamarának.

 

<<- vissza a munkatársaink oldalra